Leonoor Kinkel

"Aantal erg gezellige samenwerkingen gehad (motor fotoshoots) gehad en Annikaweet wat ze wilt voor de lens. Fijn om mee samen te werken! Tot een volgende!"

 

Leon Vrijdag Fotografie

"Via facebook kwam ik in contact met dit model. Ik was onder de indruk van haar portfolio en dus heb ik haar uitgenodigd voor een shoot.

 

Over het algemeen shoot ik met een vaste groep modellen want eerlijk is eerlijk; met een model waar je regelmatig mee werkt is het allemaal en stuk gemakkelijker. Je kent elkaar, je weet wat je van elkaar kunt verwachten en in veel gevallen werkt het een stuk sneller. Bij een nieuw model loop je altijd het risico dat het niet klikt. Maar zo anders was het deze keer.

 

Afgelopen zaterdag stond Annika voor mijn camera, en ze heeft indruk gemaakt. Ik weet zeker dat wij in de toekomst nog veel mooie plaatjes samen gaan maken.

 

Het klikte meteen en van enige onwennigheid was weinig te merken. Annika is een erg mooi en fotogeniek model. Natuurlijk is het altijd fijn als de looks meezitten, maar het is voor een fotograaf ook wel fijn als een model eigen creativitiet meebrengt. Annika heeft de juiste eigenschappen die je als fotograaf in een model zoekt; enthousiast, serieus en bovenal gemotiveerd. Alles was goed voorbereid en ze zat vol ideeën. 

 

Op het einde van de middag hadden we een prachtige serie foto's als resultaat. Niet in de laatste plaats door de inzet van Annika en haar onaflaatbare wil om iets te bereiken.

 

Annika heeft mij overtuigd en ik kan haar van harte aanbevelen als model. Plannen voor een volgende shoot zijn inmiddels al gemaakt en ik beloof jullie dat er in de toekomst nog veel mooie foto's van haar op mijn website te zien zullen zijn.

 

Rest mij om Annika te bedanken voor de mooie foto's en de fijne samenwerking."

 

Johan Bouwmans Fotografie
"Altijd erg leuk om mee samen te werken. Heel enthousiast en professioneel. Loeky denkt graag mee, om samen een mooi eindresultaat te behalen."